Cremant de Bourgogne
Ze všech crémantů je ten burgundský nejblíže pravému šampaňskému. Nejen díky podobnému klimatu, ale i složením odrůd. Většina hroznů pro výrobu burgundského crémantu pochází z jižní části Burgundska, byť teoreticky mohou být pro jeho výrobu použity hrozny z jakékoli části této vinařské oblasti. Povinné zrání ve sklepě před láhvováním je 9 měsíců. Stejně jako všechny crémanty je Crémant de Bourgogne je vyráběn klasickou šampaňskou metodou - druhotným kvašením v láhvi.
Nejprodávanější
-
Crémant de Bourgogne Blanc de Brut de Chastenay MAGNUM 1,5 l – Skladem820 Kč
Burgundský sekt vyráběný klasickou „šampaňskou“ metodou je blízký svému...
-
Crémant de Bourgogne Brut Rosé Domaine Vitteaut Alberti – Skladem439 Kč
Ideální kombinace odrůd v podobě harmonizující jemnosti Chardonnays...
-
Crémant de Bourgogne Brut Blanc Domaine Vitteaut Alberti – Skladem425 Kč
Ideální kombinace odrůd v podobě harmonizující jemnosti Chardonnays...
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem
Stránka 1 z 1 - 5 položek celkem