Domů › ČERVENÁ VÍNA
Ch. Croix Mouton je dnes všeobecně považováno za jedno z nejlepších vín...
Ročníkové víno 1945
Archivní víno ročníku 1974
Archivní víno ročníku 1964
« 1 2 3 4 5 6 ... 42 »
Stránka 4 z 42 - 501 položek celkem
Jedno z kultovních vinařství jižní Rhôny si svoji slávu získalo především obdivuhodnou harmonií a elegancí svého vína, jež přitom nikterak neztrácí na síle a bohatosti.
Moulin-a-Vent je nekorunovaným, avšak jasným králem vín z Beaujolais. Vznikají tu vynikající, strukturovaná vína s potenciálem dalšího zrání.
Ch. Croix Mouton je dnes všeobecně považováno za jedno z nejlepších vín v Bordeaux z pohledu poměru kvality a ceny.
Madeirské, suché víno s vůní ořechů a citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 5 let. Zbytkový cukr: 51,5 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní medu a ořechů doplněné svěžími tóny citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 77,8 g/l
Celosvětově mimořádně úspěšné víno z produkce bratří Perrinů, majitelů jednoho z nejslavnějších Châteauneuf-du-Pape – Ch. Beaucastel.
Oblíbené toskánské Sangiovese, které zrálo 12 měsíců ve francouzských dubových sudech.
Temně rubínová, průzračná až jiskřivá barva, vůně červeného ovoce (malin a třešní) se zázvorem a tóny lékořice. Víno s dobrou strukturou a sametovými taniny, s náznakem fialek v chuti.
Ch. Guibot La Fourvieille v posledních letech patří k nejlepším vínům ze satelitních apelací St. Émilionu. Od roku 2012 se statutem "agriculture biologique".
Nastavení