Domů › ČERVENÁ VÍNA
Brunello s velkým charakterem a noblesou. Víno produkováno v BIO režimu.
Archivní víno ročníku 1965
Archivní víno ročníku 1960
Ročníkové víno 1975
Archivní víno ročníku 1975
Legendární „second vin“ z Fleur Morange – vstřícné, omamné, báječné –...
Vinice se jménem Coudoulet sousedí přímo se slavným Ch. Beaucastel....
Ročníkové víno 2001
Chateauneuf-du-Pape má velmi specifickou charakteristiku, která je...
« 1 2 3 4 5 6 ... 43 »
Stránka 4 z 43 - 513 položek celkem
Krásné, harmonické, plné víno.
Slupky tohoto vína byly macerovány po dobu 25 dnů a dvakrát denně bylo víno přečerpáváno. Rok zrálo víno v amerických a francouzských sudech a poté dozrávalo 14 měsíců v láhvi.
Chateau d´Aiguilhe Querre 2012 - Castillon–Côtes de Bordeaux.
Jedno z kultovních vinařství jižní Rhôny si svoji slávu získalo především obdivuhodnou harmonií a elegancí svého vína, jež přitom nikterak neztrácí na síle a bohatosti.
Červené víno z Rhony, z apelace Lirac, z dílny producenta Chateauneuf du Pape Vaudieu - Famille Brechet.
Ch. Croix Mouton je dnes všeobecně považováno za jedno z nejlepších vín v Bordeaux z pohledu poměru kvality a ceny.
Ch. Le Conseiller je příkladem moderně pojatého vína, které staví na chuťové plnosti a bohatosti.
Madeirské, suché víno s vůní ořechů a citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 5 let. Zbytkový cukr: 51,5 g/l
Madeirské, sladké víno s vůní vyzrálého ovoce, ořechů a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 111 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní medu a ořechů doplněné svěžími tóny citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 77,8 g/l
Madeirské, polosladké víno s vůní ořechů, fíků a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 90,4 g/l
Souhlasím, že mi již bylo 18 let
Nastavení