Domů › ČERVENÁ VÍNA
Oficiální zahájení prodeje letos připadá na čtvrtek 21. 11., kdy bude...
Madeirské, polosladké víno s vůní ořechů, fíků a karamelu. Vyrábí se ze...
Ve vůni můžeme najít typické tóny odrůdy Sangiovese, ze které se dělají...
Archivní víno ročníku 1984
Archivní víno ročníku 1974
Archivní víno ročníku 1964
« 1 2 3 4 5 6 ... 50 »
Stránka 4 z 50 - 589 položek celkem
Víno Cotes du Roussillon Villages z dílny slavného J. L. Thunevina (Ch. Valandraud) a J. R. Calveta, vinaře z Maury.
Slupky tohoto vína byly macerovány po dobu 25 dnů a dvakrát denně bylo víno přečerpáváno. Rok zrálo víno v amerických a francouzských sudech a poté dozrávalo 14 měsíců v láhvi.
Moulin-a-Vent je nekorunovaným, avšak jasným králem vín z Beaujolais. Vznikají tu vynikající, strukturovaná vína s potenciálem dalšího zrání.
Jedno z kultovních vinařství jižní Rhôny si svoji slávu získalo především obdivuhodnou harmonií a elegancí svého vína, jež přitom nikterak neztrácí na síle a bohatosti.
Ch. Croix Mouton je dnes všeobecně považováno za jedno z nejlepších vín v Bordeaux z pohledu poměru kvality a ceny.
Ch. Le Conseiller je příkladem moderně pojatého vína, které staví na chuťové plnosti a bohatosti.
Bohaté a nečekaně komplexní víno z jen málo známé apelace. Lahodné, perfektně udělané. Šťavnaté, pevné, zábavné víno se zralými tříslovinami a krásnou dochutí.
Madeirské, suché víno s vůní ořechů a citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zraje v dubových sudech, nejméně 5 let. Zbytkový cukr: 51,5 g/l
Madeirské, sladké víno s vůní vyzrálého ovoce, ořechů a karamelu. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 111 g/l
Madeirské, polosuché víno s vůní medu a ořechů doplněné svěžími tóny citrusů. Vyrábí se ze směsi několika odrůd vinných rév. Zbytkový cukr: 77,8 g/l
Nastavení